Produkty pro recept na špinavý brýle (17)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice, lepek), slunečnicový olej, invertovaný cukr, směs obilnin (žito, ječmen, kukuřice, oves, pšenice, rýže, proso), pekařské droždí, emulgátor: sójový lecitin, sůl, extrakt z ječmenného sladu, sója, len. Vyrobeno v dílně, která používá sezam, vejce a mléčné výrobky. Balení: přibližně 18 plátků na sáček Čistá hmotnost: 300g Nutriční charakteristiky: Průměrná nutriční hodnota na 100g Energetická hodnota: 1724 Kj což odpovídá 408 Kcal Tuky: 6.63 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.81 g Sacharidy: 72.
Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.
Slané Snacky - s & bez Masa

Slané Snacky - s & bez Masa

Vegetariánské až vydatné, klasické až rafinované náplně
Maiski gevulde kalkoenfilet fine champagne - Hotová kalkoení prsa fine champagne

Maiski gevulde kalkoenfilet fine champagne - Hotová kalkoení prsa fine champagne

Maiski plněná krůtí prsa fine champagne, plněná, jemně pečená krůtí prsa s jádrem chutně ochuceného mletého masa v lahodné fine champagnesauce s houbami a nádechem koňaku. Na fotografii podáváme tuto s Maïski zeleninovým gratinem a karamelizovaným pastinákem.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plněných sardinkách. Vyzkoušejte také naši praktickou a moderní verzi: lákavé špízy, které si můžete vychutnat jak ve stoje, tak u stolu.
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Kuře Jambalaya - Pivovar

Kuře Jambalaya - Pivovar

Vychutnejte si ve dvou toto lahodné kuře po způsobu Jambalaya, s chorizem, červenými paprikami a chilli, inspirované nejlepšími bistrami. Pečlivě vyrobené z kuřete původem z Francie, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Ravazzata s ragú - Syrové

Ravazzata s ragú - Syrové

Zvenku vypadá jako bochník zdobený sezamovými semínky. To, co skrývá uvnitř, je překvapující náplň s ragú. Ravazzate jsou velmi rozšířené v palermské oblasti, ale my je činíme slavnými tím, že je distribuujeme připravené k upečení, abychom překvapili vaše hosty.
Králíčí dušené maso s švestkami - Hotové dušené maso z králíka se švestkami

Králíčí dušené maso s švestkami - Hotové dušené maso z králíka se švestkami

Květnový dušený králík s švestkami, chutné kousky králíka ochucené hnědým pivním omáčkou a měkkými, bezpeckovými švestkami, flanderská klasika, kterou ocení každý, od mladých po staré.
Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Nejintenzivnější aroma a chutě jihu se spojují v lahodném receptu, jako je rýžový timbal s klobásou a houbami. Připraveno z vysoce kvalitních ingrediencí a dodáno s vhodnými omáčkami, přinese na vaše stoly tradiční, chutné jídlo s čerstvou chutí, jako by bylo právě uvařeno.